Lohenrengas ja KarkkilaTakana on jo kaksi karsintaa tältä keväältä. Onneksi niitä on vielä monta tulossa, koska alku ei hirveen hyvää ole lupaillut....

Lohenrengas:
Aloitusjaksolla katsoin miten Kalle veti kalaa oikealla puolella ja Saku puolestaan vasemmalla puolella. Itsellä vaan se tärppi antoi odottaa turhan kauan, joten oli hyvää aikaa ihastella herrojen haavitsemistaitoja. Hyvin näytti sujuvan. Lohenrenkaalla ensimmäisen päivän aikana pysyin jotenkuten pelissä mukana. Sain joka poolilta ainakin jonkun havainnon kalasta siiman päähän, joten pientä toivoa oli vielä seuraavalle päivälle. Toisin kävi, vain yksi kala haaviin koko päivän aikana ja sijoitus siellä heikomman puolella. Kisan lopussa tuli hetken rakeita oikein kunnolla, mikä siinä vaiheessa vaan nauratti. Rakeet on kuitenkin mukavampia kuin vesisade, kun rakeet ei pahemmin kastele vaatteita.


Fotos by K.Kallio

 Karkkila:
Sain hyvän lapun käteeni, mutta taas oli vikaa miehessä. Kalastin kohtuu tasaisesti koko kilpailun, mutta se huippusuoritus jäi uupumaan molempina päivinä. Sitten vielä pahimmat karkuutus- ja söhläyssessiot osuivat juuri siihen pooliin mistä olisi pitänyt se hyvä sijoitus rykäistä, niin peli oli pelattu. Tarkemmin sanottuna, toiseksi viimeisellä jaksolla pooli numero 12:sta yksi kala meni juurakkoon ihan jaloissa, kaksi ravisti perhon irti hypyissä ja vain yksi tuli haaviin. Positiivista oli se, että en plänkännyt yhtään jaksoa. Melkeinpä kalastin tasaisen keskinkertaisesti koko kisan, mikä ei vain riitä.

Usein puhutaan miten kalaa narrataan, mutta Karkkilan kisassa yksi kala narrasi neljä kertaa kalastajaa. Ihan pienestä ottipaikasta kala haukkasi neljä kertaa ikään kuin ilkeilläkseen. Parhaimmillaan oli kiinni 3-4 potkua, mutta sitten kirre aukaisi (varmaan) virne naamalla suunsa ja perho irtosi joka kerta. Siinä kala kyykytti kalastajaa.

By: EFFC Team -Kallio-

Fly Fishing Team Finland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram