Bänkkikisat on plänkkikisoja....

Aina ei suju, ei sitten millään. Viime vuonna kävin tutustumassa Sulalammen kisaan ja reippaasta parin kilometrin aamukävelystä (järvi on parin kilsan päässä parkkipaikasta) innostuneena sinne suuntasin myös tänäkin vuonna. Paikka on selkeästi suosittu, koska aamulla parkkipaikalla oli kunnon ruuhkaa ja liikenteenohjaajat paikalla.

Markkinatunnelmaa aamulla

Ruuhkalle löytyi selityskin, samalta paikalta oli lähtö "polkujuoksulle" mihin osallistui olikos se nyt jotain 600 juoksijaa... no monta joka tapauksessa! Parkkipaikalla oli julkkiskin näytillä, kun Peltsi (se juontaja) käveli meidän ohitse.

Itse kisasta ei ole taaskaan mitään hääviä tarinaa tarjolla. Ensimmäiset 15 minuuttia sujui hyvin, mutta se ei valitettavasti riitä, kun kalastusaikaa on neljä tuntia. Viime vuoden kisa jäi mieleen rupikonnien massaorgioista, tämän vuoden puolestaan siitä kun eksyin paikkaa vaihtaessa takaisin vanhaan pooliini. Mielestäni rämpisin pusikon läpi uudelle poolille, mutta se olikin yhä se sama missä olin ollut hetkeä aikaisemmin. Onneksi reilut kilpakumppanit auttavat kanssakilpailijaa hädässä ja joku ystävällisesti huusi minulle, että olen väärässä poolissa. Se pirun merkki olikin vielä noin viisi metriä oikealla puolella. Vaihtoehtoja oli kaksi, joko rämpiminen uudestaan pusikon läpi taikka rämpiminen rantaa pitkin omalle poolille. Kumpikaan vaihtoehto ei houkutellut, joten ajattelin kokeilla jotain uutta. Siispä rämpimään rantaa pitkin. Muistin siinä vaiheessa, kun toinen jalka upposi reittä myöten kokonaan suohon, että olin viime vuonna ollut aika tarkalleen samassa paikassa samassa tilanteessa.

Kiihkeää kisatunnelmaa

Kisat olivat jotenkin mukavan seuralliset (sopivaa vittuilua koko päivän) ja sinappi makkaran päällä hyvää :) Kiitoksia järjestäjille!

Photos and text by: EFFC Team -Kallio-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

Naisten perhomaajoukkueen perhokalastuskurssi 14.6.2023 Viinikanjoella Parkanossa