Perhomessut ohi - Kiitos vieraille ja yhteistyökumppaneille!

Innokas kilpaperhokalastusfani Tuomo Kilpi osti Perhomessuilta "Esa Pölkki special edition"-tukijapaidan, johon halusi kirjattavan tussilla etu- ja takapuolelle Esan "pelinumeron" ja selkämykseen myös nimen :)
Suomen perhokalastusmaajoukkueet edustivat Tampereen Perhomessuilla koko viikonlopun Perhokalastus-lehden osastolla. Messuilla järjestettiin perinteinen arvonta, tukihuutokauppa, myytiin MM-joukkueen perhoja sekä EM-joukkueen tukijapaitoja ja osastolla oli myös mahdollista tilata Perhokalastus-lehti tarjoushintaan. Kaikki messuilta tullut tuotto menee lyhentämättömänä MM- ja EM-joukkueiden tämän vuoden kisareissujen tukemiseen.

Messuvieraat ostivat innokaasti maajoukkueen tukiarpoja, arvat loppuivatkin sunnuntaina jo hyvissä ajoin. Arvonnassa oli yhteensä noin 20 palkintoa, jotka oli jaettu yhdeksään voittopakettiin. Pääpalkintona olleen Airflon pinturivavan ja Haltin lahjakortin yhdistelmän voitti Kari Loponen arvalla numero 355. Karia potkaisi onni tosissaan, sillä hän voitti palkinnon myös toisella ostamallaan arvalla.

Arvonnan voittajat voittoarpojen numeroineen

1. Kari Loponen 355
2. Teemu Himmanen 88
3. Markus Huhtala 4
4. Jaakko Anttonen 239
5. Kari Loponen 400
6. Teuvo Patronen 350
7. Marko Jokinen 364
8. Antero Jaska 29
9. Santeri Hakala 258

Messuilla ja Perhokalastajat.netissä järjestettiin myös maajoukkueiden tukihuutokauppa, jossa huudettiin 25 yhteistyökumppaneidemme lahjoittamaa perhokalastustuotetta.

Suuri kiitos arvonnan ja huutokaupan mahdollistamisesta kuuluu loistaville yhteistyökumppaneillemme, jotka tuotelahjoituksillaan mahdollistivat sekä arvonnan että huutokaupan:

Eumer Finland, Eräkontio, Halti, IKON Fishing Products, Ilmastointi Salminen, Kapeenkoski, Lounais-Suomen kalastusalue, Meri & Metsä, Motonet, Normark, Orvis, Perhokalastus-lehti, Pertti Kanerva, Pohjolan Perhokalastaja, Ruoto, Snowbee, Sportia-Pekka ja Vision Group

Kiitos myös kaikille messuosastollamme käyneille ja toimintaamme tukeneille vieraille. Mukava oli taas turinoida vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa! EM-joukkue osallistuu vielä tänä vuonna Oulussa 14.-17.5 järjestettäville Pohjois-Suomen Erämessuille SVK:n osastolla. Nähdään siellä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"