MM-joukkueen perhokalastuskurssi Konneveden koskilla

Lisää kursseja tarjolla! MM-joukkueen seuraava perhokalastuskurssi järjestetään Keski-Suomessa Konneveden koskilla 1.7.2017.Kurssi-info:
Kurssi alkaa lauanataina 1.7.2017 klo 11. Kurssipaikkana toimivat taimenista ja harjuksistaan tunnetut Konneveden kosket: Karinkoski ja Taikinainen. Lauantai aloitetaan tutustumalla koskiin, virranlukuun ja koskilla toimiviin perhoihin ja tekniikoihin. Varsinainen kalastus alkaa klo 15, jota ennen pidetään evästauko. Kurssipäivä sisältää opastettua taimenen ja harjuksen kalastusta iltaan saakka. Kurssilaiset voivat jatkaa kalastusta omatoimisesti sunnuntaiaamun ja -aamupäivän.

Kurssilla oppaina toimivat ensi syksynä Slovakian MM-kisoissa Suomea edustavat Jarkko Suominen, Esa Pölkki ja Olli Eriksson.

Kurssille mahtuu kaksitoista (12) henkilöä ja kurssimaksu henkilöä kohden on 150 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtainen opastus, evästä tauolla ja kalastusluvat Karinkoskelle ja Taikinaiselle. Valtion kalastonhoitomaksu kurssille osallistuvien on suoritettava itsenäisesti.

Heinäkuu on vesiperhoskuoriutumisen kulta-aikaa. Vesiperhosten eri kehitysvaiheet ja niillä kalastaminen ovat kurssilla keskiössä. Kaiken tasoiset kalastajat ovat tervetulleita kurssille! Kurssilaisten taitotaso ja mielenkiinnon kohteet pyritään huomioimaan kurssin sisällössä mahdollisimman hyvin.

Välineet:
Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan omat kahluu- ja kalastusvälineet. Omien kalastusvälineiden puuttuessa lainavälineet järjestyvät. Kurssilla on myös mahdollisuus testata Ikon Fishing Productsin tuotteita!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Ikon Fishing Products
info@ikonfishingproducts.com
044-551 0111

Kurssin tuotto käytetään lyhentämättömänä perhokalastuksen MM-joukkueen vuoden 2017 kilpailumatkan tukemiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"