Naisten EM-joukkueen yhteistyökumppani: Lehtosen Konepaja Oy





Naisten EM-joukkueen tukijana jatkanut Lehtosen Konepaja Oy on vuonna 1923 toimintansa aloittanut raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja. Kahden työntekijän voimin Kokemäelle 1947 päätynyt konepaja kasvoi vuosien ja sukupolvien saatossa ja nykyisin Kokemäen Peipohjassa sijaitseva toimitusjohtaja Erkki Lehtosen kipparoima konepaja työllistää noin 140 alan ammattilaista.

Lehtosen Konepajan tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus. Yritys toimittaa mm. lastaus- ja logistiikkajärjestelmiä sekä erilaisia tuotantolinjoja saha- ja metsäteollisuuden, satamien sekä prosessiteollisuuden kasvaviin tarpeisiin. Lehtosen Konepajan osaamista täydentää oma insinööriosaaminen Lehtonen Engineering, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteita teollisuuden moninaisiin tarpeisiin. Konserniin kuuluva Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien ja ruuvipumppujen valmistukseen. LehtosenKonepaja laajeni viime vuoden aikan yrityskaupan myötä. kun Konepaja osti Tk-Vilmet Oy:n Mänttä-Vilppulasta. TK-Vilmet on alihankinta konepaja.


Lehtosen Konepaja tunnetaan laadusta, kestävästä yhteistyöstä ja tinkimättömästä kehittymishalusta. Yritys toimii luontoa kunnioittaen sekä turvallisuutta vaalien. Naisten perhokalastusmaajoukkueen tukijayritys vaalii kestäviä ympäristöratkaisuja toiminnassaan ja tuotantoa kehitetään jatkuvasti ympäristöystävällisemmiksi. SFS-EN ISO 14001 standardiin pohjautuva Lehtosen Konepajan ympäristöpolitiikka toimii perustana yrityksen päämäärille ja tavoitteille sekä määrittelee organisaation toiminnan periaatteet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"