MM-joukkueen perhokalastuskurssit Muuramenjoella 1.6. ja 2.6.2019

Perhokalastuksen MM-joukkue järjestää 1.6. ja 2.6.2019k perhokalastuskurssit Keski-Suomessa Muuramenjoella yhteistyössä Ikon Fishing Productsin kanssa.

Edellisvuoden kurssilainen väsyttää kirjolohta Muuramenjoella

Kurssi-info

Kurssit alkavat lauantaina 1.6.2019 ja sunnuntaina 2.6. klo 9.00 ja jatkuvat klo. 14.00 asti. Kurssipaikkana toimii monipuolinen ja kalaisa Muuramenjoki, aivan Muuramen keskustan läheisyydessä. Oppaina toimivat tänä vuonna Tasmanian MM-kisoissa Suomea edustavat perhokalastusmaajoukkueen jäsenet.

Kursseille mahtuu kahdeksan (8) henkilöä ja kurssimaksu henkilöä kohden on 100 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtainen opastus ja kalastuslupa Muuramenjoelle. Valtion kalastonhoitomaksu kursseille osallistuvien on suoritettava itsenäisesti.

Muuramenjoella voi harjoitella esimerkiksi koskiosuuden modernia nymfikalastusta tai hitaiden virtojen upposiimatekniikoita. Kurssien sisältö on joustava ja opastettavien henkilökohtaiset toiveet pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin. Kursseja varten suoritetaan myös kalaistutus, joten saalismahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaiken tasoiset kalastaja ovat tervetulleita kursseille, myös ne, jotka haluavat kokeilla perhokalastusta ensimmäistä kertaa.

Välineet

Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan omat kahluu- ja kalastusvälineet. Omien kalastusvälineiden puuttuessa myös lainavälineet järjestyvät. Kursseilla on myös mahdollisuus testata Ikon Fishing Productsin tuotteita!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ikon Fishing Products
info@ikonfishingproducts.com
044-551 0111

Kurssien tuotto käytetään lyhentämättömänä perhokalastuksen MM-joukkueen vuoden 2019 kilpailumatkan tukemiseen.

MM-kilpailut Tasmaniassa 1.-8.12.2019 
Joukkueessa Jyrki Hiltunen, Santeri Kinnunen, Mikko Räsänen, Jari Heikkinen, Heikki Kurtti, Pietari Sipponen ja kapteenina Jarkko Suominen.


Tyytyväinen Muuramenjoen kurssilainen vuodelta 2017

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

EM-joukkue järjestää perhokalastuskurssin Ylöjärvellä 26.5.2024