Esittelyssä Hanak Competition Lake 68 kela

Hanak Competition Lake 68 kela on Nuorten Perhomaajoukkueen, sekä useiden suomalaisten kilpaperhokalastajien suosima kasettikela järvikalastukseen. Kasettikelalla tarkoitetaan kelaa, johon perinteisen varapuolan sijaan vaihdetaan muovisia kasetteja.

Hanak Lake 68 Perhokela
Hanak Lake 68 keloja

Kasetti -ominaisuus on parhaimmillaan lampikalastuksessa, kun mukana on hyvä olla paljon erilaisia siimoja. Kelaa voisi toki yhtä hyvin käyttää vaikkapa perinteisessä streamer -kalastuksessa, jolloin kelluvan siiman lisäksi voi kuljettaa mukana vaikkapa kärkiuppoavaa siima.

Hanak Lake 68 Varapuolat
Varapuolia erilaisin siimoin varustettuna

Yhden kelan mukana tulee kolme kasettia, mitkä korvaa perinteisen varapuolan. Kun heittosiimat puolaa valmiiksi kaseteille, on ne aina nopeasti käytettävissä. Yksi kasetti on normaalia varapuolaa tai toista kelaa pienempi ja kevyempi, joten niitä saa kannettua helposti mukana.

Kätevän kasetti -ominaisuuden lisäksi kela on yksi markkinoiden edullisimmista ja se painaa ainoastaan 169 grammaa, mikä tekee siitä yhden hintaluokkansa kevyimmistä. Kela on osoittanut kestävän myös kovaa käyttöä, joten niille voi ehdottomasti antaa vahvan suosituksen.

Kelasta on saatavilla myös kevyempi 46 malli, joka sopii paremmin kevyempään järvi- tai jokikalastukseen.

Hanakin tuotteita saa virallisena maahantuojana toimivan Erikoistukun verkkokaupasta. Erikoistukku on kaikkien Suomen Perhomaajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani.

Elmeri Saarinen, Youth Fly Fishing Team Finland 2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

Naisten perhomaajoukkueen perhokalastuskurssi 14.6.2023 Viinikanjoella Parkanossa