Esittelyssä C&F Universal System Chest Storage ja Trout Guide Box

 

Perhokalastusmaajoukkueen monivuotinen yhteistyökumppani Fly Fish Europe toimii maahantuojana mm. laadukkaille C&F valmistamille kalastusvälineille, jotka ovat olleet suosittuja suomalaistenkin käytössä jo pitkään.

Maailmalla, etenkin kisapiireissä, on ollut pitkään suosiossa suuntaus, jossa perinteiset perholiivit ja chest packit on korvattu C&F:n valmistamilla moderneilla chest packeilla, jotka ovat erittäin kevyitä ja ergonomisia. Näitä vehkeitä pystyt myös itse tuunailemaan mieleiseksesi. 

Lisäksi esittelyssä on C&F Trout Guide Box, joka yhdessä Universal System Chest Storagen kanssa mahdollistaa suurenkin perhoarsenaalin omistavan kalastajan siirtyvän vain yhden perhorasian käyttöön. Trout Guide Boxista voit valita aina kalastuskohteeseesi sopivat välilehdet, eikä tarvitse kantaa kymmentä eri perhorasiaa mukana. 

Alla olevalla videolla perhokalastuksen henkilökohtainen MM-hopeamitalisti ja joukkuemaailmanmestari Jyrki Hiltunen esittelee otsikon mukaiset tuotteet sekä omia tuunauksiaan, joilla on pyritty tekemään chest storagesta Jyrkin tarpeisiin täydellisesti sopiva. 

https://www.instagram.com/reel/C6_pli5o7UA/

Linkit videon tuotteisiin löytyvät alta:

Universal System Chest Storage:

https://flyfisheurope.com/c%26f/c%26f%20fly%20fishing%20accessories/lightweight%20cheast%20storage/product/1120208

Trout Guide Box:

https://flyfisheurope.com/c%26f/c%26f%20professional%20guide%20series/guide%20box/product/1200400?q=trout%20guide%20box&fromsearch=1

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

EM-joukkue järjestää perhokalastuskurssin Ylöjärvellä 26.5.2024

EM joukkueen perhokalastuskurssit 6.5 ja 20.5.2024