Yhteistyökumppani esittelyssä: Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto OySuomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto eli SPYM on vuonna 2008 perustettu jyväskyläläinen mainostoimisto, joka on täysin työntekijöidensä omistama. SPYMin liikevaihto on kasvanut vuosittain ja kokonaisvaltaisia markkinointiviestinnän palveluja tarjoava yritys on levittänyt toimintansa koko Suomen alueelle.

SPYMin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä sekä Helsingissa ja yritys työllistää  yhteensä 14 henkilöä. Joukkoon mahtuu graafikoita, sisällöntuottajia, koodareita, suunnittelijoita ja sähköisen markkinoinnin asiantuntijoita. Lisäksi SPYM työllistää joukon alihankkijoita verkkokauppaspesialisteista koodareihin, painotaloista teippareihin ja promoottoreista tuote-esittelijöihin.

SPYMin työnäytteisiin ja asiakastarinoihin voit tutustua täällä.

SPYM on toteuttanut myös kaikille kilpaperhokalastajille tutun Ikon Fishing Productsin verkkokaupan.

Kalastus on mieluinen harrastusmuoto usealle SPYMiläiselle ja muille samoissa Jyväskylän Puutarhakadun toimitiloissa työskentelevälle henkilölle. Esimerkiksi SPYMin toimitusjohtajan Simo Pyrhösen voi kesäisin bongata usein virtavesien ääreltä koskikalastamassa. Tosin perhovälineiden sijaan Simo ja moni muu yrityksen työntekijä kalastaa keveillä virveliseteillä, ainakin vielä.

Samoissa Puutarhakadun toimitiloissa sijaitsevat myös SPYMin yhteistyökumppaneiden Clients' Finland Oy:n ja Hanki Development Oy:n toimistot. Perhokalastus on tullut SPYMin työntekijöille laajemmin tutuksi Hanki Developmentissa työskentelevän Pietun kautta.

SPYM lähti Suomen EM-joukkueen tukijaksi, koska kalastus on yrityksen nuoren henkilöstön sydäntä lähellä. Kun joukkueessa on vielä tuttuja kasvoja, niin SPYM haluaa olla tukemassa Suomen joukkueen matkaa kohti tavoitteena olevaa joukkuemitalia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"