EM-joukkue OutdoorExpo-messuilla


Perhokalastuksen EM-joukkue on mukana Helsingin Messukeskuksessa 6.-8.3 järjestettävillä OutdoorExpo-messuilla Espoon Perhokalastajien osastolla 6R101.

Osastollamme on mahdollisuus osallistua joukkueen Italian EM-kisareissua tukevaan arvontaan, johon olemme saaneet ison kasan hienoja palkintoja seuraavilta yrityksiltä:

Ruoto
Kapeenkoski
Ikon Fishing Products
Helsinki Spey Clave
Mistpool
Vision
Orvis
Dida
Kymifishing
Leech Eyewear
Scandinavian Outdoor
Motonet
Ursuk

Messuilta on myös mahdollista ostaa juuri painosta tulleita EM-joukkueen tukijapaitoja. T-paitoja on painatettu sekä mustana että valkoisena M-, L- ja XL-kokoisina. Kutakin kokoa on painatettu 10kpl molempia värejä, joten kannattaa olla nopea ennen kuin paidat loppuvat. Joukkue on maksanut itse paitojen teon kustannukset ja kaikki tuotto menee suoraan tulevan EM-kisareissuun rahoittamiseen. Paidan hinta on messutarjouksena 30 euroa. Sekä paitojen että arpojen ostaminen onnistuu käteisellä.

Tukijapaidat
Messuilla on lisäksi myynnissä EM-joukkueen yhteistyöpaketteja, jotka sisältävät mm. joukkueen jäsenten pitämiä perhokalastuskursseja Vanhankaupunginkoskella parhaaseen meritaimenen kalastusaikaan ja Läsäkoskella sisävesien pilkkukylkiä tavoitellen. Paketteja on mahdollista räätälöidä yhteistyökumppanin toiveiden mukaan.

Joukkueen jäsenet sitovat osastolla myös perhoja, joten kannattaa tulla katsomaan millaisia perhoja miesten sidontapenkeistä syntyy. Osastolle saa toki tulla juttelemaan niitä näitä perhokalastuksesta ja kyselemään vinkkejä. Joukkueen jäseniä on paikalla jokaisena messupäivänä perjantaista sunnuntaihin. Tervetuloa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

Naisten perhomaajoukkueen perhokalastuskurssi 14.6.2023 Viinikanjoella Parkanossa