Yhteistyökumppani esittelyssä: Columbia Sportswear Company

 

Maailmankuulu Columbia Sportswear Company on Suomen perhokalastusmaajoukkueen tuore yhteistyökumppani. Yritys syntyi vuonna 1938 Portland Oregonissa, Yhdysvalloissa. Columbia Sportswear on erityisen tunnettu innovatiivisista sekä laadukkaista vaatteista, jalkineista ja asusteistaan, jotka suojaavat käyttäjänsä säällä kuin säällä ja parantavat ulkoilukokemuksia käyttömukavuudellaan. Columbia Sporstwear Company on todellinen maailman merkki, sillä tuotteita on myynnissä yli 100 maassa.

Suomen MM- ja EM-joukkueen kisapaidat sekä osa muusta vaatetuksesta ovat Columbian toimivaa ja huippusuosittua PFG-mallistoa.

Columbia PFG (Performance Fishing Gear)-mallisto on osa Columbian DNA:ta. Ensimmäinen Henry`s Fork -perhokalastusliivi suunniteltiin jo vuonna 1960. Kyseinen tuote on vielä tänä päivänäkin mallistossa, toki vahvasti nykyaikaan päivitettynä mallina. PFG-tuotteet tukevat erinomaisesti Columbian innovaatio- ja teknologiatarinaa. Tuotteet sisältävät lukuisia käyttäjää hyödyttäviä teknologioita sekä yksityiskohtia. Esimerkkinä UV-suojaus, viilentävä teknologia, parannettu hengittävyys sekä vettä ja likaa hylkivä materiaali.

Teknisten ominaisuuksien lisäksi tuotteet ovat hyvän näköisiä ja tarjoavat tuttuun Columbia tapaan oivan vastineen sijoitetulle rahalle. PFG-mallisto soveltuu kalastamisen ohella erinomaisesti veneilyyn, matkailuun ja vapaa-aikaan.

Columbia lanseeraa kysytyn PFG-malliston Euroopassa kesällä 2015. PFG-mallisto koostuu vaatteista, asusteista ja jalkineista.

Tutustu tarkemmin: www.columbia.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

Naisten perhomaajoukkueen perhokalastuskurssi 14.6.2023 Viinikanjoella Parkanossa