Katseet kohti Puolaa

Vaikka alapuolinen kuva on Italiasta, niin Suomen joukkue on suunnannut katseensa jo kohti ensi vuoden EM-kilpailuja. Suomen EM-joukkueessa kalastavat vuonna 2016 Esa Pölkki, Santeri Kinnunen, Saku Nieminen, Pietari Sipponen ja Ville Ristolainen. Kapteenina toimii Jani Ollikainen ja joukkueen oppaana jatkaa edelleen Sandro Soldarini.Vuoden 2016 EM-kisat käydään lokakuussa Pohjois-Puolassa. Kisajokena toimii Lupawa, jossa kalastetaan näillä näkymin neljä jokijaksoa. Jokijaksojen lisäksi kilpailussa kalastetaan myös yksi järvijakso rannalta heittäen. Ennakkotietojen mukaan harjus tulee olemaan joella tärkein kisakala, järvellä homma lienee pääosin kirjolohen kalastusta.

Näihinkin asioihin saadaan kuitenkin pian lisää selvyyttä, kun osa joukkueestamme suuntaa loppuviikosta pidennetyksi viikonlopuksi paikan päälle. Tarkoituksena on kalastaa paikallisen oppaan johdolla joen kaikilla kisasektoreilla ja saada tarkempaa kuvaa siitä, että millaista kalastusta kisassa on luvassa.

Muuten ensi vuoden kisoihin valmistautuminen on alkanut toimenpiteiden ja yhteistyökumppanuuskuvioiden suunnittelulla, näistä lisää jatkossa. Seuraavana juttuna blogissa julkaistaan raportti Puolan treenireissusta, joten pysykää linjoilla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

EM-joukkue järjestää perhokalastuskurssin Ylöjärvellä 26.5.2024