MM-joukkueen perhokalastuskurssi Muuramenjoella

MM-joukkueen vuoden 2018 perhokalastuskursseja myynnissä! Tämä kurssi järjestetään yhteistyössä Ikon Fishing Productsin kanssa Keski-Suomessa Muuramenjoella 9.6.2018.


   

Kurssi-info:
Kurssi alkaa lauanataina 9.6.2018 klo 9. Kurssipaikkana toimii monipuolinen ja kalaisa Muuramenjoki, aivan Muuramen keskustan läheisyydessä. Oppaina toimivat ensi syksynä Italian MM-kisoissa Suomea edustavat Mikko Räsänen sekä Jyrki Hiltunen.

Kurssille mahtuu kahdeksan (8) henkilöä ja kurssimaksu henkilöä kohden on 100 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtainen opastus ja kalastuslupa Muuramenjoelle. Valtion kalastonhoitomaksu kurssille osallistuvien on suoritettava itsenäisesti.

Muuramenjoella voi harjoittella esimerkiksi koskiosuuden modernia nymfikalastusta tai hitaiden virtojen upposiimatekniikoita. Kurssin sisältö on joustava ja opastettavien henkilökohtaiset toiveet pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin. Kurssia varten suoritetaan myös kalaistutus, joten saalismahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaiken tasoiset kalastaja ovat tervetulleita kurssille!

Välineet:
Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan omat kahluu- ja kalastusvälineet. Omien kalastusvälineiden puuttuessa lainavälineet järjestyvät. Kurssilla on myös mahdollisuus testata Ikon Fishing Productsin tuotteita!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Ikon Fishing Products
info@ikonfishingproducts.com
044-551 0111

Kurssin tuotto käytetään lyhentämättömänä perhokalastuksen MM-joukkueen vuoden 2018 kilpailumatkan tukemiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"