Treenireissu lähestyy

Kesä etenee, joukkueemme jäsenten karsintakausi on ohi, kaikki saivat ongittua finaalipaikat ja hupikalassakin on keritty käymään jo useaan otteeseen. Parhaillaan valmistaudumme kisapaikoille suuntautuvaan treenireissuun, jonne lähtevät kaikki joukkueemme kalastavat jäsenet varhain torstaiaamulla.

Tavoitteenamme on saada peruskuva kisavesistä ja siellä tarvittavista tekniikoista. Reissu onkin ajoitettu juuri ennen 2kk harjoituskiellon alkua. Käymme kalassa viitenä eri päivänä, tavoitteena on kalastaa jokaisella kilpailusektorilla ja näin ollen saada tärkeää tietoa kisapaikkojen luonteista sekä tarvittavista tekniikoista, joita on vielä aikaa treenata kuntoon ennen kisoja.

Myös oppaamme Sandro Soldarini tulee mukaamme pariksi ensimmäiseksi päiväksi opastamaan paikallisten vesien kalastuksessa. Sandrolta saamamme ennakkotiedot kertovat, että tällä hetkellä kalastus ei ole kisavesillä helpoimmasta päästä. Italiassa on ollut kovat helteet ja varsinkin järvi on ollut viime aikoina vaikea kalastettava lämpimän veden takia. Vuorilta lähtevällä Sarca-joella kalastus on ennakkotietojen mukaan ollut hieman parempaa, vaikka joki onkin ollut ajoittain hieman sameana sulamisvesien vuoksi.

Joukkueen vaatetuksesta vastaava yhteistyökumppanimme Columbia Sportswear Company toimitti joukkueellemme lisävarustusta juuri sopivasti treenireissun alla Performance Fishing Gear-mallistostaan. Entisten lippisten ja kisapaitojen lisäksi joukkueen jäsenillä on nyt kahdet eriväriset auringolta suojaavat Omni Shade-paidat, hengittävät ja vedenpitävät takit sekä kevyet ja hellekeleillä hyvin tuulettuvat kengät. Alla kuvia uusista vaatteista, mallina Pietu.

Hyvää ja kalaisaa kesänjatkoa itse kullekin, palaamme asiaan ensi viikolla treenireissun rapsan muodossa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"