Naisten EM-joukkueen yhteistyökumppani: Fantasy Fishing
Fantasy Fishing on vuonna 2015 perustettu suomalainen kalastusohjelmapalveluihin ja käsintehtyihin perhoihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kalastusaktiviteetteja ja sen oheispalveluja yrityksille ja yksityisille henkilöille. Otto Blomqvist kertoo yrityksestään näin:
Erikoisosaamistamme on kasvatuksellisten kalastusaktiviteettien järjestäminen lapsille ja nuorille, sekä erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tämän mahdollistaa vain vahva ammattitaito sekä vuosien työkokemus edellä mainittujen kohderyhmien kanssa.
Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla ohjattuja kalastusretkiä. Kalastusmuotoina valikoimastamme löytyvät muun muassa jigikalastus, koskikalastus, perhokalastus ja pilkkikalastus. Järjestämme myös erilaisia kalastusaiheisia kursseja ja perhonsidonnan opetustilaisuuksia. Kalastusretkemme sopivat mainiosti esimerkiksi polttareiden tai yritysten virkistyspäivien ohjelmaksi. Kasvatukselliset kalastusohjelmapalvelut soveltuvat hyvin muun muassa lastensuojelulaitoksissa elävien lasten ja nuorten muun hoidon ja kasvatuksen tueksi. Toiminta soveltuu erinomaisesti myös muille erityistä hoitoa ja kasvatusta tarvitseville, kuten kehitysvammaisille, ikäihmisille, pakolaisina maahan saapuville lapsille ja nuorille, sekä mielenterveyskuntoutujille. Räätälöimme jokaisen kalastusretken aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Fantasy Fishing valmistaa käsityönä perhoja, joita käytetään vieheinä perhokalastuksessa. Fantasy Fishing -Perhot tehdään monista muista ostoperhoista poiketen 100% käsityönä Suomessa. Perhomme ovat sekä huippukalastavia että näyttäviä ja ne on sidottu aina huolellisesti laadukkaista materiaaleista. Valmistamme myös ainutlaatuisia perhokoruja. Jokainen Fantasy Fishing - Perhokoru on täysin uniikki käsityön taidonnäyte, jossa yhdistyy sekä perhonsidonnan että korujen valmistuksen kaksi eri menetelmää. Käytämme perhokorujen valmistuksessa erilaisia materiaaleja, kuten lasihelmiä, laavakiveä sekä perhonsidonnassa käytettävien lintujen, kuten eri sorsa-, fasaani- ja kanalajien sulkia ja höyheniä. Fantasy Fishing –perhokorujen materiaalit ovat kemikaalisesti puhdistettuja ja nikkelivapaita. Valikoimastamme löytyvät sekä yksilölliset perhokorvakorut että perhokaulakorut. Voimme suunnitella ja valmistaa täysin teidän toiveidenne mukaiset perhokorut.
Toimimme Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, mutta tulemme mielellämme myös lähemmäksi teitä. 
Käy tykkäämässä fb-sivuillamme:  https://www.facebook.com/fantasyfishingfinland ja lukemassa lisää osoitteessa: http://www.fantasyfishingfinland.com/
Löydät meidät myös instagramissa: @fantasy_fishing_finland
Kunnioittaen

FANTASY FISHING
Kalastusohjelmapalvelut Otto Blomqvist 
36600 Pälkäne (Pirkanmaa)
Tel: +358 (0) 50 522 7378       
Y-tunnus: 2666938-6
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"