Perhomaajoukkueen toukokuun kalastuskurssit VKK:lla

SVK:n perhokalastusmaajoukkueet järjestävät jälleen tulevana keväänä neljä perhokalastuskurssia Helsingin Vanhankaupunginkoskella. Kurssipäivät ovat 7.5., 9.5. (loppuunmyyty), 15.5. (loppuunmyyty) ja 23.5. Kaikki kurssit järjestetään klo. 18 - 21 välillä, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen.Kaikilla kurssipäivillä tarjotaan perustason ja jatkotason opastusta (osallistujat jaetaan kahteen ryhmään). Peruskurssi on tarkoitettu täysin aloittelijoille tai hieman perhokalastusta kokeilleille. Jatkokurssilla käydään läpi erikoistekniikoita kuten larvastusta, pintaperhokalastusta ja ranskalaistekniikkaa, se on tarkoitettu perhokalastusharrastuksessa hieman pidemmälle ehtineille.

Kursseilla käydään läpi perhokalastusvälineet sekä heitto- ja kalastustekniikat yhdenkädenvavoilla. Myös saaliiseen on hyvät mahdollisuudet kaikilla kursseillamme. Keväällä odotetut saaliskalat ovat mm. kirjolohi, ahven, vimpa, turpa ja muut särkikalat. Lisäksi illalla on hyvät mahdollisuudet saada perholla kuhaa. Vantaan jokisuussa tavataan yli 30 kalalajia ja lähes kaikkia niistä on mahdollista saada perhokalastusvälineillä.

Tapahtumissa koko koski on varattu ainoastaan kurssilaisten yksityiskäyttöön. Tapaaminen
ravintola Koskenrannan terassilla.

Päivän aikataulu (suuntaa antava)

  • Kurssi alkaa  klo 18.00
  • Perhokalastusvälineiden esittely n. 15 min
  • Kalastustekniikoiden esittely / opettelu n. 45 min
  • Opastettu kalastus oppaiden johdolla n. 2-3 h
  • Halutessa omatoimista kalastusta n. klo 21.00 - 24.00
Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Santeri Kinnunen
0500 972 438
santeri.kinnunen@tensicon.fi

Vanhankaupunginkoskella kurssille otetaan 10 kurssilaista / kerta. Kurssin hinta 110 € / henkilö ja se maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Muistathan ilmoittaa oletko tulossa perus- vai jatkokurssille, niin osaamme varautua välineiden jne. osalta. Kaikilla kurssilaisilla tulee olla mukana sään mukainen vaatetus, vesitiiviit kengät / saappaat ja mahdolliset omat eväät. Perhokalastusvälineet ja perhot tulevat päiväksi käyttöön järjestäjän puolesta. Kahluuhousuja ei tarvita, mutta jos sellaiset omistaa niin ne kannattaa mukaan ottaa. Aurinko- tai silmälaseja ja lipallista päähinettä tulee käyttää  turvallisuuden takia. Kosken kalastuslupa sisältyy kurssin hintaan, mutta henkilökohtainen kalastonhoitomaksu pitää olla kaikilla yli 18-vuotiailla maksettuna.

Kurssien tuotto menee lyhentämättömänä Suomen vuoden 2019  MM- ja EM-joukkueiden kisamatkoihin.

EM-kilpailut Montenegrossa 1.-7.7.2019
Joukkueessa Eetu Hyväri, Ville Ristolainen, Saku Nieminen, Joonas Kunelius, Olli Toivonen ja kapteenina Santeri Kinnunen

MM-kilpailut Tasmaniassa 1.-8.12.2019 
Joukkueessa Jyrki Hiltunen, Santeri Kinnunen, Mikko Räsänen, Jari Heikkinen, Heikki Kurtti, Pietari Sipponen ja kapteenina Jarkko Suominen
Tyytyväisiä kurssilaisia kouluttajien kanssa edellisvuodelta


Pietu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram