EM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Torisevalla 28.5.2022

Perhokalastuksen 2022 EM-joukkue järjestää perhokalastuskurssin Pohjois-Pirkanmaalla Virtain Yläinen-Toriseva -järvellä lauantaina 28.5.2022. Kurssikohteena toimiva Yläinen-Toriseva on poikkeuksellinen rotkojärvi ja puitteiltaan erinomainen kalastuskohde.

Kurssi-info

Kurssi alkaa lauantaina 28.5.2020 klo 10.00 ja ohjattu kalastus päättyy klo 16.00. Oppaina toimivat Ville Ristolainen ja Jussipekka Myllymäki, jotka edustavat Suomea Norjan EM-kisoissa tulevana kesänä. Kurssille mahtuu kaksitoista (12) henkilöä ja kurssimaksu henkilöä kohden on 120 euroa. Kurssin järjestetään jos osallistujia on vähintään kuusi osallistujaa. Hintaan sisältyy henkilökohtainen opastus, kalastuslupa ja pientä purtavaa nokipannukahvien kera. Valtion kalastonhoitomaksu kursseille osallistuvien on suoritettava itsenäisesti.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Ville Ristolainen
0403021263
ville.ristolainen(at)gmail.com

Päivän aikataulu

• Kurssi alkaa klo 10.00
• Perhokalastusvälineiden esittely n. 30 min
• Kalastustekniikoiden esittely / opettelu n. 30 min
• Heittoharjoittelua n. 30 min
• Opastettua kalastusta oppaiden johdolla n. 3-4 h
• Halutessa omatoimista kalastusta n. klo 16.00 - 24.00

Perhokalastuksen järvikalastus on kasvattanut suosiota vuosi vuodelta. Yläinen-Toriseva on erinomainen paikka niin aloittelijalle kuin kokeneelle konkarillekin. Kalastus tapahtuu rannalta käsin, mutta myös muutamia heittolaitureita löytyy kalastuksen helpottamiseksi. Jos koet, että et osaa vielä heittää rannalta käsin rullausheittoa, niin tämä kurssi on erinomainen paikka heittoharjoittelulle. Oppaat antavat kädestä pitäen vinkkejä heittämiseen ja kaiken lisäksi kalat uivat pääasiassa rantojen lähettyvillä, jolloin jokaisella on varmasti mahdollisuudet kirjolohen saantiin.

Lisätietoa kohteesta Virtain Urheilukalastajien sivustolta - https://www.urheilukalastajat.net/toriseva.html

Perhokalastuksessa järvikalastus ei ole pelkästään kelluvalla pintasiimalla kalastusta, vaan erilaiset siimat, uittotekniikat ja perhot tuovat mielenkiintoista vaihtelua kalastukseen. Tule mukaan, niin saat varmasti uusimmat vinkit järvikalastukseen!

Välineet

Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan omat perhokalastusvälineet. Omien perhokalastusvälineiden puuttuessa myös muutamat lainavälineet järjestyvät, joten muistathan ilmoittaa jos tarvitset lainavälineitä. Yläisellä-Torisevalla on mahdollista kalastaa myös heittokalastusvälineillä joten voit ne varata tarvittaessa mukaan, jos haluat perholla kalastamiseen vaihtelua. Kurssien tuotto käytetään lyhentämättömänä perhokalastuksen EM-joukkueen vuoden 2022 kilpailumatkan tukemiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

EM-joukkue järjestää perhokalastuskurssin Ylöjärvellä 26.5.2024