Naisten perhomaajoukkueen perhokalastuskurssi 14.6.2023 Viinikanjoella Parkanossa


 


SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää naisten perhokalastuskurssin Viinikanjoella Parkanossa 14.6.2023
yhteistyössä Parkanon urheilukalastajien kanssa. Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen. Kurssin oppaina toimivat naisten perhomaajoukkueen jäsenet Päivi Kultanen-Mäkinen ja Maria Tuominen, sekä perhonsidontaesittelyn tulee pitämään Mikko Törmä Parkanon urheilukalastajista.

Viinikanjoen kurssi on suunnattu SVK:n Mimmit kalastaa -hankkeen hengessä naisille ja tytöille. Alle 15-vuotiaille huoltaja mukaan. Kurssit sopivat perhokalastuksen aloittajille erinomaisesti, mutta myös kokeneemmat kalastajattaret saavat varmasti kurssilta uusia niksejä kalastukseensa. Kurssipäivän sisältö on hyvin joustava ja opastettavien toiveita pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Kurssille mahtuu 8 henkilöä ja kurssimaksu on 110€/hlö. 

Kurssilla käydään läpi perhokalastusvälineet, sekä heitto- ja kalastustekniikat yhdenkädenvavoilla. Viinikanjoella on erittäin hyvät mahdollisuudet saada siiman päähän esimerkiksi kirjolohi tai taimen. Joesta löytyy myös ahvenia ja särkikaloja.Viinikanjoki on monipuolinen kalastuskohde ja sijainniltaan helposti saavutettavissa Parkanon keskustan tuntumassa.


Päivän aikataulu (suuntaa antava)

  • Kurssi alkaa klo 17.00

  • Perhokalastusvälineiden esittely n. 15 min

  • Kalastustekniikoiden esittely / opettelu n. 45 min

  • Perhonsidontaesittely

  • Opastettu kalastus oppaan johdolla n. 2-3 h

  • Halutessa omatoimista kalastusta n. klo 21.00 - 24.00


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Maria Tuominen, maria.e.tuominen@gmail.com, 0505984878

Kaikilla kurssilaisilla tulee olla mukana sään mukainen vaatetus, vesitiiviit kengät / saappaat ja mahdolliset omat eväät. Mikäli kurssilaisella on omat perhokalastusvälineet ja kahluuhousut, kannattaa ne ilman muuta ottaa mukaan. Perhokalastusvälineet ja perhot pystytään myös järjestämään kurssilaisen käyttöön järjestäjän/yhteistyökumppanin toimesta.  Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, onko sinulla jo entuudestaan perhokalastusvälineet vai tarvitsetko niitä kurssin ajaksi lainaan. Aurinko- tai silmälaseja ja lipallista päähinettä tulee käyttää turvallisuuden takia. Viinikanjoen kalastuslupa sisältyy kurssin hintaan, mutta henkilökohtainen kalastonhoitomaksu pitää olla kaikilla yli 18-vuotiailla maksettuna. Kurssin järjestäjä SVK ei vastaa kurssilaisten vakuuttamisesta kurssin ajalle.

Kurssin tuotto menee lyhentämättömänä Suomen naisten vuoden 2024 MM-kisamatkaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

EM-joukkue järjestää perhokalastuskurssin Ylöjärvellä 26.5.2024

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

Esittelyssä Hanak Competition Lake 68 kela