Tunnelmapaloja VKK:n tämän viikon kursseilta



SVK:n perhokalastuksen maajoukkueiden perhokalastuskurssit 2018 Vanhankaupunginkoskella

15 ja 17.5. pidettiin Helsingin Vanhankaupunginkoskella ensimmäiset perhokalastusmaajoukkueiden kurssit kauniissa kevätsäässä. Kursseilla perehdytettiin ensikertalaisia perhokalastuksen saloihin ja opastettiin uusia tekniikoita ja taktiikoita jo pidemmälle ehtineille harrastajille.

Alun siimasotkujen jälkeen heitot lähtivät  komeasti ja varsinaiseen kalastukseen pystyttiin keskittymään paremmin. Moni kurssilainen oli yllättynyt miten helppoa perhonheiton perusteet on opetella.

Hienosta säästä huolimatta kevätkutuiset kalat olivat syönnillään heti kurssien alusta alkaen ja kaikki kurssilaiset saivat saalista. Pääasiassa koskesta nousi erilaista särkikalaa (särkeä, lahnaa ja Vantaanjoen "erikoisuutta" vimpaa), ahventa, salakkaa, muutama taimen. Illan pimetessä koskelle jääneet saivat myös hyvin kuhaa, yhden toutaimen ja pari kirjolohta.

Viikolla 21 on vielä kolme kurssia Vanhankaupunginkoskella. Sunnuntaina 27.5. klo 12-15 pidettävälle kurssille on vielä kolme vapaata paikkaa joten nopeille ilmoittautujille löytyy vielä paikat. Tarkempi kurssi-info löytyy TÄÄLTÄ.

Terveisin Fly Fishing Team Finland
Santeri Kinnunen ja Eetu Hyväri

Ilmoittautumiset: santeri.kinnunen@tensicon.fi

Muutamia tunnelmakuvia kursseilta alla










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

EM-joukkue järjestää perhokalastuskurssin Ylöjärvellä 26.5.2024