MM- ja Masters-joukkueet Perhomessuilla

MM-joukkue ja Masters-joukkue ovat mukana 30. Perhomessuilla tulevana viikonloppuna 9.-10.4.2016. Joukkueet löydät Vapaa-ajankalastajien kustannuksen osastolta. MM-joukkueesta viikonlopun aikana tavattavissa ovat Kai Kallio, Jani Huhtaniska, Heikki Kurtti, Mikko Räsänen ja kapteeni Jarkko Suominen. Historian ensimmäisestä Masters-joukkueesta viikonloppuna paikalla jututettavissa ovat Petri Virolainen, Seppo Jalkanen, Ari Remes ja kapteeni Kanerva Kilpelä.

Maajoukkueet järjestävät Perhomessuilla yhteistyökumppaniensa avustuksella arpajaiset ja huutokaupan, joiden tuotto menee lyhentämättömänä joukkueiden kisamatkojen tukemiseen.

Huutokauppa on nyt avoinna myös Perhokalastajat.netissä. Huudettavissa mm. vapoja, keloja ja uniikkeja kohteita, joita et muualta saa! Käy tsekkaamassa loistavat huutokohteet ja huutamassa omasi!

Arvonnan pääpalkintona IKON Fishing Productsin Superlong-N 11,3ft #3/4 + Viking Linen matkalahjakortti! Arvat ovat myynnissä Perhomessuilla joukkueen osastolla hintaan 5€/kpl ja 10€/3kpl.

Nähdään messuilla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"