MM-joukkueen yhteistyökumppani: Jypro Oy

Yksi MM-joukkueen yhteistyökumppaneista on sprinkleri- ja sammutusjärjestelmien ammattilainen Jypro Oy. Mutta minkälaisesta yrityksestä on kyse?



Jypro Oy on vuonna 1990 perustettu automaattisia sammutusjärjestelmiä toimittava täyden palvelun yritys. Sen toimipaikat sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä ja Oulussa.

Jypro Oy:n palveluksessa on keskimäärin 25 sprinklerialan ammattilaista ja asiakkaina yrityksiä teollisuuden, liike- sekä julkisrakentamisen alalta ympäri Suomen. Jypro Oy on erikoistunut vaativiin kohteisiin.

Sen toiminnan peruspilareita ovat ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö sekä panostaminen laadukkaisiin ja joustaviin toimituksiin. Heidän käytössään ovat ISO 9001:2000 standardin mukainen laatujärjestelmä, jossa asetettujen tavoitteiden ja projektikohtaisten laatusuunnitelmien mukaisesti toimimalla taataan asiakkaille sopimuksen mukaiset, laadukkaat ja kokonaistaloudelliset sammutusjärjestelmät.

Sammutuslaitteistoasetuksen mukaan automaattisten sammutuslaitosten asennuksia ja huoltoja saa tehdä vain Turvatekniikan keskuksen (TUKES) hyväksymä liike. Jypro Oy on Turvatekniikan keskuksen sekä Finanssialan keskusliiton hyväksymismenettelyjen mukainen sprinkleri- ja vesisumuliike.

Vastuuhenkilöt ovat Finanssialan Keskusliiton, Inspectan sekä Tukesin hyväksymiä ja tutkinnon suorittaneita. Suunnittelijat ovat Finanssialan Keskusliiton ja Inspectan hyväksymiä, tutkinnon suorittaneita sprinklerisuunnittelijoita. Jypro Oy on liittynyt tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava Kumppani-ohjelmaan. 
Jypro Oy:llä on voimassa oleva RALA – pätevyys sprinkleriasennuksiin ja - suunnitteluun.

Kiitos yhteistyöstä Jypro Oy:lle!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

EM-joukkue järjestää perhokalastuskurssin Ylöjärvellä 26.5.2024