MM-joukkueen perhokalastuskurssit Nautelankoskella ja Lohenrenkaalla

Kaksi uutta MM-joukkueen järjestämää perhokalastuskurssia ovat nyt myynnissä. Kurssit järjestetään Nautelankoskella Liedossa ja Lohenrenkaalla Teijossa yhteistyössä molempien kalastuskohteiden kanssa.Nautelankosken kurssi-info:
Iltakurssi järjestetään torstaina 19.5.2016 klo 17-20. Kurssipaikkana toimii noin 20 kilometrin päässä Turusta sijaitseva Nautelankoski. Kurssin oppaan toimii ensi syksynä Coloradossa MM-kisoissa Suomea edustava vuoden 2015 SM-mitalisti Kai Kallio.

Kurssille mahtuu neljä (4) henkilöä ja kurssimaksu henkilöä kohden on 50 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtainen opastus ja kalastuslupa Nautelankoskelle. Valtion kalastonhoitomaksu kurssille osallistuvien on suoritettava itsenäisesti.

Kaiken tasoiset kalastajat ovat tervetulleita kurssille! Opastettavien henkilökohtaiset toiveet kurssin sisällöstä pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin.

Välineet:
Osallistujien tulee tuoda mukanaan omat kalastusvälineet ja aurinkolasit. Matalalla vedellä kahluuvälineet eivät ole välttämättömät.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Kai Kallio
kai.o.kallio@gmail.com
050-588 7690
Lohenrenkaan kurssi-info:
Järvikalastuskurssi järjestetään sunnuntaina 12.6.2016 klo 9.30-15.30. Kurssipaikkana toimii noin 18 kilometrin päässä Salosta sijaitseva Lohenrengas. Kurssin oppaan toimii ensi syksynä Coloradossa MM-kisoissa Suomea edustava vuoden 2015 SM-mitalisti ja molemmissa viime vuoden Lohenrenkaan kilpailuissa hopeaa napannut Kai Kallio.

Kurssille mahtuu kuusi (6) henkilöä ja kurssimaksu henkilöä kohden on 100 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtainen opastus ja kalastuslupa Lohenrenkaalle. Valtion kalastonhoitomaksu kurssille osallistuvien on suoritettava itsenäisesti.

Kaiken tasoiset kalastajat ovat tervetulleita kurssille! Opastettavien henkilökohtaiset toiveet kurssin sisällöstä pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin.

Välineet:
Osallistujien tulee tuoda mukanaan omat kalastusvälineet ja aurinkolasit. 5-7 luokkainen ja 9-10 jalkainen vapa ja kelluva siima riittävät hyvin, mutta mahdolliset upposiimat kannattaa ottaa mukaan. Kalastus tapahtuu rannalta, joten kahluuvälineitä ei tarvita.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Kai Kallio
kai.o.kallio@gmail.com
050-588 7690

Molempien kurssien tuotto käytetään lyhentämättömänä perhokalastuksen MM-joukkueen vuoden 2016 kilpailumatkan tukemiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"