Siian perhokalastuskurssi 30.10.2016 Helsingin Vanhankaupunginkoskella

Siian perhokalastus on haasteellista ja mielenkiintoista puuhaa, joka vaatii aivan omat niksinsä.

Paras aika Vanhankaupunginkoskella alkaa kohta olla käsillä ja perhokalastuksen EM-joukkue järjestää ensi vuoden Portugalin kisareissun kulujen kattamiseksi kurssin aiheesta. Kurssin hinta on 100 € ja se menee lyhentämättömänä joukkueen kisakassaan.

Tällä kurssilla käydään läpi siiankalastukseen soveltuvat välineet ja erikoistekniikat. Vaikka saalis ei perhokalastuksessa ole päätarkoitus, on tällä kurssilla mahdollisuudet jopa klassiseen "kahen kilon siikaan".Tapahtumassa koko koski on varattu ainoastaan kurssilaisten yksityiskäyttöön.


Päivän aikataulu
  •  Kurssi alkaa sunnuntaina30.10.2016 klo. 12.00·
  •  Siiankalastukseen soveltuvien perhokalastusvälineiden esittely n. 15 min
  •  Kalastustekniikoiden esittely / opettelu n. 45 min
  •  Opastettu kalastus oppaiden johdolla n. 2-3 h

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Santeri Kinnunen
0500 972 438
santeri.kinnunen@tensicon.fi

Vanhankaupunginkoskella kurssille otetaan 10 kurssilaista. Muistathan ilmoittaa, onko sinulla omia perhokalastusvälineitä, niin osaamme varautua lainavälineiden jne. osalta.

Kaikilla kurssilaisilla tulee olla mukana sään mukainen vaatetus, vesitiiviit kengät / saappaat ja mahdolliset omat eväät. Perhokalastusvälineet ja perhot tulevat päiväksi käyttöön järjestäjän puolesta. Kahluuhousuja ei välttämättä tarvita koska koskessa on taimenen kuturauhoituksen takia kahluukielto, mutta jos sellaiset omistaa niin ne kannattaa mukaan ottaa. Aurinko- tai silmälaseja ja lipallista päähinettä on suositeltavaa käyttää turvallisuuden takia.

Kosken kalastuslupa sisältyy kurssin hintaan, mutta henkilökohtainen kalastonhoitomaksu pitää olla kaikilla yli 18-vuotiailla maksettuna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MM-joukkueen toukokuun 2023 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

Naisten perhomaajoukkueen perhokalastuskurssi 14.6.2023 Viinikanjoella Parkanossa