MM-joukkueen ja Ikon Fishing Productsin järjestämä perhokalastuskurssi Muuramenjoella

MM-joukkue järjestää kesällä 2016 perhokalastuskursseja ympäri Suomea. Ensimmäinen kurssi järjestetään yhteistyössä Ikon Fishing Productsin kanssa Keski-Suomessa Muuramenjoella 4.6.2016.Kurssi-info:
Kurssi järjestetään lauanataina 4.6.2016 klo 9-14. Kurssipaikkana toimii monipuolinen ja kalaisa Muuramenjoki. Kurssin oppaina toimivat ensi syksynä Coloradossa MM-kisoissa Suomea edustavat vuoden 2015 SM-mitalistit Mikko Räsänen ja Jyrki Hiltunen.

Kurssille mahtuu kahdeksan (8) henkilöä ja kurssimaksu henkilöä kohden on 100 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtainen opastus ja kalastuslupa Muuramenjoelle. Valtion kalastuksenhoitomaksu kurssille osallistuvien on suoritettava itsenäisesti.

Kaiken tasoiset kalastajat ovat tervetulleita kurssille! Opastettavien henkilökohtaiset toiveet kurssin sisällöstä pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin.

Välineet:
Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan omat kahluu- ja kalastusvälineet. Omien kalastusvälineiden puuttuessa lainavälineet järjestyvät. Kurssilla on myös mahdollisuus testata Ikon Fishing Productsin tuotteita!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Ikon Fishing Products
info@ikonfishingproducts.com
044-551 0111

Kurssin tuotto käytetään lyhentämättömänä perhokalastuksen MM-joukkueen vuoden 2016 kilpailumatkan tukemiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"