Ensimmäinen kisapäivä

Innokkaat onkipojat ennen kisabussiin astumista.
Aloitetaan järvistä. Atte oli taimenjärvellä (Ösjön), toiselta nimeltään Lake of Death. Ei nypyäkään. Tsekki oli tietenkin porukan ainoa joka sai kalan. Voihan hitsiläinen.

Heikki oli ahvenjärvellä (Öravattnet) ja venepariksi osui tsekki. Jakso alkoi Heikillä hyvin, mutta sitten syönti hiipui. Mikään treeneissä toiminut homma ei enää pelannut sen jälkeen. Eikä sitä kalaa vain tullut vaikka Heikki kaikkensa yritti. Lopputuloksena 7 ahventa. Tsekki sai 22 kalaa. Ja jakson voittanut Alankomaitten edustaja 23 ahventa. Heikin sijoitukseksi tuli 9.

Heikki ja tsekin Roman Heimlich miettimässä peliliikkeitä ennen jakson alkua.

Kaitsu oli Amerånin yläsektorilla ja sai sieltä 23 harjusta. Kalat tulivat ensimmäisen kahden tunnin aikana pieneltä alueelta. Pooli oli sen verran pieni, että joka paikan ehti hyvin käydä läpi ja keskittymään sen jälkeen paikkoihin joissa kalaa oli. Tuolla kalamäärällä irtosi 7. sija.

Kaitsun poolin yläosan polvisyvyistä vettä.

Jyrki kalasti Ammerånin keskisektorin ja sai 46 harria.Hyvä pelisilmä tekniikoiden vaihtelussa tuotti hyvää tulosta. Tuolla kalamäärällä irtosi jaksovoitto. Hyvä Jyrki!

Kalle oli Ammerånin alasektorilla ja omien sanojensa mukaan poolilla jossa oli tiputusta 10 metriä. Tai no ainakin melkein. Kalle sai 23 kalaa. Pykälää alemmasta unelmapoolista italialainen oli saanut 62 kalaa. Kallen sijoitus 8.

Kokonaispisteissä ollaan sijalla viisi, pisteillä 37. Edellä ovat tsekit (24p), sitten Espanja (30p), Englanti (35p) ja Puola (36p).

Fotos: EFFC team -Tuominen & Kallio-
Text: EFFC team -Tuominen-                Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanak Competition -koukut – maajoukkueen suosimia koukkumalleja

MM-joukkueen järjestämä perhokalastuskurssi Kuusaankoskella 19.8.2022

Perhomaajoukkueen toukokuun 2022 perhokalastuskurssit Helsingin Vanhankaupunginkoskella ”VKK:lla"